Blog: Tips voor de herfstvakantie

12 oktober 2018
Blog: Tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! En dat betekent een weekje thuis met de kinderen. Heerlijk natuurlijk, maar hoe zorgen we ervoor dat de kids zich vermaken? Hier volgen enkele tips over hoe jij de herfstvakantie van jouw kinderen (en die van jezelf) nóg leuker maakt.

Doe het zelf!

Is jouw kind gek op knippen, plakken en knutselen? Dan is deze tip iets voor jou: leef je uit met de knutselartikelen van de Action! Tekenen, knippen, plakken, breien en meer: Action zorgt ervoor dat jullie je niet hoeven te vervelen. Maak bijvoorbeeld je eigen sjaal met dit pakket voor €4,89 of ontwerp magische krasfiguren voor maar €0,69.

Boekenwurmen

Behalve dat lezen leuk is om de tijd mee te vullen, is het ook nog eens goed voor je! Bij Boekhandel Gianotten Mutsaers vind je volop leesvoer voor jou en je kids. Oja, en wanneer je er dan toch bent: drink een lekker kopje koffie in het gezellige lunchcafé van Gianotten Mutsaers en maak er een gezellig dagje uit van. Zo breng je meteen even wat quality time door samen!

Lekker knus

Het weer slaat om en de avonden worden steeds korter: tijd voor wat gezelligheid in huis dus! Kruip 's avonds met je kinderen lekker onder een deken op de bank of kom tot rust in een lekkere warme badjas van Linolux. Pak je boek erbij of zet een leuke film aan en geniet van een avond met elkaar.

The cheese to my burger

Vier de vakantie! Wil jij deze vakantie iets speciaals doen met je kinderen? Neem ze dan een avond mee uit eten bij Thrill Grill. Hier kunnen jullie genieten van één van de vele burgers die er op het menu staan. Dat wil jij toch ook?

Kortom, jullie hoeven je niet te vervelen. Wij wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie!

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>