Kom shoppen en doe mee aan de kermisloterij!

20 juli 2018 29 juli 2018
Kom shoppen en doe mee aan de kermisloterij!

Ben jij ook lekker thuis vakantie aan het vieren? Kom shoppen tijdens de Tilburgse Kermis en doe mee aan de kermisloterij! De hoofdprijs is een jaar lang gratis rijden in een kermisstijl Citroën C3! Wie wordt de gelukkige?

Hoe kun je meedoen?

Met medewerking van de winkeliers van de Emma Winkelpassage is er voor alle bezoekers in de binnenstad deze week een kermisloterij georganiseerd! Bij besteding van € 25,- of meer tijdens de Tilburgse Kermis (vrijdag 20 t/m zondag 29 juli 17:00 uur) bij de deelnemende winkels ontvang je 1 lot. Er doen verschillende winkels in de binnenstad mee. De deelnemende winkels van de Emmapassage zijn Gianotten, ANWB, Linolux, Mignon, Comme Ca en TUI. Aan het Pieter Vreedeplein zijn dit Pathé, Decathlon en Rojami’s.

Win een jaar lang gratis autorijden!

Met het lot maak je kans op geweldige kermisprijzen! Én natuurlijk op de hoofdprijs: een jaar lang gratis rijden in een Citroën C3 (in kermisstijl)! De trekking is op zondag 29 juli 2018 op het Heuvelplein om 19:00 uur. Daar doet de notaris trekkingen voor ruim 20 prijzen. Bekijk hier alle deelnemende winkels en de voorwaarden van de kermisloterij.

Dit wil je niet missen! Komen jullie ook gezellig vakantie-inkopen doen?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>