Elite Model Look komt naar Tilburg!

29 september 2018
Elite Model Look komt naar Tilburg!

Zaterdag 29 september vindt de Elite Model Look casting voor het eerst plaats in Tilburg! Droom jij van een modellencarrière? Schrijf je dan snel in voor de laatste casting van het jaar en wie weet krijg je het felbegeerde modellencontract! 

Strike a pose!

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er wederom goed nieuws: je kunt je nu opgeven voor de Elite Model Look castingdag in Tilburg! Het Elite Model Look strijkt op zaterdag 29 september tussen 13.00 en 17.00 uur neer op het Pieter Vreedeplein in Tilburg om op zoek te gaan naar nieuw talent. Deelnemers kunnen voorafgaand aan de casting, om 11.30 uur, deelnemen aan een catwalk training.

Word jij de nieuwe Doutzen Kroes?

Het Elite Model Look team biedt jongens en meisjes op die manier de kans om mee te doen aan de grootste internationale modellenzoektocht: Elite Model Look en deel uit te maken van 's werelds meest prestigieuze agentschap. Door deel te nemen kunnen kandidaten in de voetsporen treden van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford, de Nederlandse Yfke Sturm, Lara Stone en Yasmin Wijnaldum, allen ontdekt tijdens Elite Model Look. Dit jaar vindt de 35e editie plaats.

Deelname

De modellen in spé worden verwelkomd door een Elite team voordat ze zich op de catwalk presenteren aan de Elite Model Look jury, bestaande uit gastjurylid Mascha Feoktistova (Beautygloss), Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam. Wanneer ze door mogen naar de tweede ronde krijgen ze een hair styling van het Goldwell team om vervolgens een professionele fotoshoot te ondergaan.

De volgende voorwaarden voor deelname gelden:
- Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 22 jaar
- Jongens dienen minimaal 1.83m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m

Schrijf je nu in

Zie je een carrière als fotomodel wel zitten? Schrijf je dan hier in voor de castingdagen. Aanmelden voor de catwalk training kan via rsvp@elitemodellooknederland.nl. Meer informatie rondom deelname kun je vinden op de website van Elite Model Look.

Elite Model Look Nederland Experience

Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting. 20 finalisten, waarvan 10 jongens en 10 meisjes, worden geselecteerd, op basis van hun fotogenieke kwaliteiten, persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid, maar ook op hun potentie om te beantwoorden aan de huidige modetrends, om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale.

De nationale finale vindt plaats op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-!

Over Elite Model Look

Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>