Nieuws: Gianotten Mutsaers activiteitenagenda

21 oktober 2018
Nieuws: Gianotten Mutsaers activiteitenagenda

Bij Gianotten Mutsaers is er altijd iets leuks te beleven! Kom lekker ontspannen met een goed boek en een lekkere kop koffie. In het lunchcafé geniet je van tosti’s, versbelegde broodjes en hartige lekkernijen speciaal voor jou klaargemaakt. Ook zijn er regelmatig hele leuke activiteiten! We nemen een kijkje in de agenda.

21 okt 15:00-16:00 | Lezing over Remco Campert door Mirjam van Hengel
Begin september verscheen het boek Een knipperend ogenblik, portret van Remco Campert. Zondagmiddag 21 oktober bezoekt schrijfster Mirjam van Hengel Gianotten Mutsaers voor een lezing met beeldmateriaal. De lezing is vrij toegankelijk, je kunt je aanmelden via info@gianottenmutsaers.nl of 013 4651111.

25 okt 19:30-21:00 | Workshop Zakenmam
Meld je aan voor deze interactie workshop over het onderwerp plannen. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf en gezin combineren. Zakenmam Marieke Anthonisse is ondernemer sinds 1997 en moeder van twee kinderen van 15 en 11 jaar. Zij is ondernemerscoach voor vrouwen die hun bedrijf met focus en structuur willen laten groeien. Reserveren voor deze avond kan hierDe kosten zijn €12,50 ex btw.

28 okt 15:00-16:30 | Marjolijn Uitzinger presenteert Verloren in Berlijn
Marjolein Uitzinger schreef een psychologische roman gebaseerd op ware feiten. Uitzinger is een laatbloeier op het gebied van thrillers. De dynamische stad Berlijn en de unieke Duitse geschiedenis vormen de inspiratiebron voor haar misdaadromans. Wil je deze feestelijke boekpresentatie bijwonen? Dan graag een berichtje naar info@gianottenmutsaers.nl. De entree is vrij!

3 nov 14:00-16:00 | Rick de Haas op Gorgeltournee
Eind oktober verschijnt er een nieuw boek van Jochem Myjer in de populaire serie De Gorgels: De Gorgels en het geheim van de gletsjer. Om dit te vieren komt Rick de Haas, de tekenaar van de Gorgels, naar Boekhandel Gianotten Mutsaers om een grote tekening op het raam te maken! Kom langs om te kijken of een praatje te maken met Rick. Er zijn ook kleurplaten die je in kunt kleuren. Joebelebambam!

12 nov 20:15-23:00 | Joris Luyendijk: Het Zijn Net Mensen 2.0
Kunnen we de media nog vertrouwen? Met Het Zijn Net Mensen deed Joris Luyendijk in 2006 de journalistiek op haar grondvesten schudden. In dik tien jaar tijd zijn de nieuwsmedia in ongelofelijk tempo veranderd. In zijn theatercollege maakt Joris de journalistieke balans op en leert hij je op een nieuwe manier kijken naar nieuwsmedia. Je bekijkt deze theatervoorstelling in Theaters Tilburg. Tickets bestel je hier.

14 nov 20:00-22:00 | Literaire avond met Jaap Robben
Jaap Robben veroverde met zijn romandebuut Birk boekhandel, lezer en recensent. Inmiddels verschijnen zijn boeken in tien talen. Birk werd bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Publieksprijs van de Dioraphte Literatour Publieksprijs en de ANV Debutantenprijs. Er wordt gewerkt aan een verfilming. Wil je deze avond bijwonen? Reserveren is gewenst, de entree is €5,-. Reserveren kan via info@gianottenmutsaers.nl of 013 4651111.

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>