Kinderboekenweek 2018

3 oktober 2018 14 oktober 2018
Kinderboekenweek 2018

De Kinderboekenweek staat weer voor de deur en dat betekent veel lezen! Van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober wordt de Kinderboekenweek gehouden en mogen we weer zoveel lezen als we willen!

Lekker lezen

Tijdens de 10 dagen van de Kinderboekenweek worden er allerlei activiteiten door heel Nederland georganiseerd. Het thema van dit jaar is vriendschap en de bijbehorende slogan is “kom erbij!”. Ga dus vooral met al je vrienden en vriendinnen op zoek naar een goed boek om deze week te lezen.

Ben jij nog op zoek naar een goed boek? Ga dan even langs bij Gianotten Mutsaers en bekijk het ruime assortiment aan kinderboeken. Boekentip: het kinderboekengeschenk van dit jaar is het boek “de eilandenruzie” van Jozua Douglas.

Programma Gianotten Mutsaers

Woensdag 3 oktober 14:00-17:00 uur
Bij Gianotten Mutsaers is er ook van alles te doen tijdens de Kinderboekenweek! Op woensdagmiddag‪ 3 oktober organiseren stichting Mens Dier Nood en Boekhandel Gianotten Mutsaers samen een kinderevenement, met het oog op Werelddierendag (4 oktober) en Kinderboekenweek.‬ 

Deze middag zijn alle kinderen welkom bij Gianotten Mutsaers, waar ze kleurplaten met dieren kunnen inkleuren en inleveren. Er zijn mooie prijzen te winnen! Neem vooral ook je knuffel mee want er is een dierenarts aanwezig die je knuffel onderzoekt. Van 15:00-16:00 uur zal er ook nog een dierenarts aanwezig zijn met exotische huisdieren. Om 16:30 uur zal Mario Jacobs de prijzen uitreiken voor de mooiste tekeningen. De voorzitter van de jury is Jofke van Loon, bekend Tilburgs beeldend kunstenaar.

Zaterdag 6 oktober 13.00-16.00 uur
Juffertje Plott komt weer naar de boekwinkel om te frutselen en te knutselen. Ze gaat samen met jullie een vriendschap-memory-spel maken! Schuif aan met wie je maar wilt. Deel je mooiste, spannendste, fijnste, stomste, verdrietigste en/of gekste herinnering met elkaar. En maak samen jullie unieke vriendschap-memory. Neem na afloop beide de helft van jullie memory mee naar huis. En spreek later nog eens af om het spel samen te spelen.

Woensdag 10 oktober 14.00-16.00 uur
Bakfietsjuf is er ook weer bij, en ze heeft weer iets heel leuks bedacht: Met wie ben jij beste vrienden? Kom samen naar de winkel en maak met de Bakfietsjuf een lief duo van twee houten lepels. Knip, kleur en plak wat je maar wil!

Komen jullie ook langs bij deze leuke gratis activiteiten?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>