Optreden Katrien Verheijden

28 oktober 2017
Optreden Katrien Verheijden

De Tilburgse zangeres Katrien Verheijden treedt zaterdag 28 oktober op in Emma Winkelpassage. De zangeres zingt nummers van Janis Ian, vertaald in het Nederlands.

Katrien Verheijden is zangeres en docente aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar Master of Music is ze aan een project begonnen rondom de Amerikaanse singer-songwriter Janis Ian. Op dit moment vertaalt ze de nummers naar het Nederlands en wil ze een album uitbrengen.
Janis Ian reageerde enthousiast op haar initiatief en naar aanleiding hiervan trok Katrien de stoute schoenen aan. Ze heeft Janis Ian gevraagd om een duet met haar op te nemen. Met succes! De zangeressen gaan maar liefst twee duetten opnemen.

Om deze droom werkelijkheid te laten worden heeft Katrien Verheijden €12.000,- nodig. Daarom is ze een crowdfundingsactie gestart. Ter promotie hiervan geeft de zangeres aanstaande zaterdag om 13.30 uur een live optreden in Emma Winkelpassage bij boekhandel Gianotten Mutsaers. Kom gezellig luisteren en help mee.

Wie doneert, krijgt iets terug. Klik hier voor meer informatie over de donatie en de tegenprestatie.

Ben jij er zaterdag bij?

 

Foto: superformosa