Reuzenparade tijdens de Tilburgse Kermis

29 juli 2018
Reuzenparade tijdens de Tilburgse Kermis

Op zondag 29 juli kun je tijdens de Tilburgse kermis van 14:00 tot 16:00 uur weer genieten van de Reuzenparade die start op het Pieter Vreedeplein! Kom jij ook kijken?

Een reusachtige parade

De Reuzenparade laat verschillende reusachtige poppen zien die gebouwd zijn door reuzengenootschappen uit Tilburg en omgeving. De grote poppen worden begeleid door muziekorkesten. Zondag 29 juli om 14:00 uur start de parade op het Pieter Vreedeplein en gaat vervolgens naar de Magazijnstraat, Willem II straat, Heuvelstraat, Monumentstraat, Stadhuisstraat, Stadhuisplein, Koningsplein, Piusstraat, Piusplein, Heuvelring, Heuvel, Pieter Vreedeplein. Om 16.00 uur is de parade weer afgelopen. De entree is gratis!

Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis is het 10 dagen feest in onze stad! Met ruim 200 attracties, 3 kilometer kermis en meer dan een miljoen bezoekers is het de grootste kermis van de Benelux! Van bekende Hollandse zangers in de Amstel Bierhal en een Tirolerdorp tot het zomercarnaval, een reuzenparade en Roze Maandag; er is van alles te beleven!

Parkeren tijdens de Tilburgse Kermis? Dat kan in de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein. Deze is van 20 t/m 29 juli 24 uur per dag open!

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>