Nieuws: Winkelen tijdens de Tilburgse Kermis

17 juli 2018
Nieuws: Winkelen tijdens de Tilburgse Kermis

De opbouw van de Tilburgse Kermis is in volle gang want over een paar nachtjes barst het feest weer los! De Emma parkeergarage is vanaf 18 juli gesloten maar de winkels zijn geopend en de passage is vrolijk versierd! Kom je ook een kijkje nemen?

Het feest gaat beginnen!

De Tilburgse Kermis staat voor de deur! De stad wordt de komende dagen omgetoverd tot een fantastisch kermisterrein. Met ruim 200 attracties, 3 kilometer kermis en meer dan een miljoen bezoekers is het de grootste kermis van de Benelux! Niet alleen de kermis maar ook de vele activiteiten eromheen maken de kermis zo bijzonder. Van bekende Hollandse zangers in de Amstel Bierhal en een Tirolerdorp tot het zomercarnaval, een reuzenparade en Roze Maandag; er is van alles te beleven!

Shop till you drop

Het shoppen gaat tijdens de Tilburgse Kermis gewoon door! Wil je even pauze van de kermis? Emma Winkelpassage is volgens de reguliere openingstijden geopend zodat je lekker kunt winkelen. Ook is Emma vrolijk versierd!

Parkeren tijdens de Tilburgse Kermis?

De Emma parkeergarage is gesloten vanaf 18 juli t/m 31 juli 12:00 uur Je kunt heel gemakkelijk parkeren in de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein! Deze is van 20 t/m 29 juli 24 uur per dag open. De parkeergarage Pieter Vreedeplein is bereikbaar via de Spoorlaan en de Magazijnstraat. Uitrijden gaat via de Magazijnstraat en vervolgens linksaf via de Spoorlaan richting Station.

Ben jij klaar voor 10 dagen feest in onze stad?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Emmapassage?
Geef je mening via deze link >>