Independent Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

25 mei 2019 25 mei 2019
Independent Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Zaterdag 25 mei is het Independent Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers! Deze dag staat volledig in het teken van de boekhandel en zijn bezoekers. Geniet van aanbiedingen, speciale uitgaven en gesigneerde exemplaren van je favoriete boeken! Een heerlijke middag voor de fanatieke lezer. 

Entertainment in overvloed

Om het nog leuker te maken word je naast de vele aanbiedingen getrakteerd op prachtige live muziek, unieke poëzie, een workshop en een lezing! Zo zal er een optreden plaatsvinden van Mystery Poetry Tour waarbij drie dichters hun werk zullen voordragen en Suzanne Brok draagt met een pianist eigen bewerkingen van nummers uit de jazz- en popmuziek voor.

Workshop door Studio Zeedauw

Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en iets nieuws leren? Dan is de workshop boekenlegger printen van Studio Zeedauw zeker een aanrader! Studio Zeedauw is een ontwerpstudio in Tilburg met een ambachtelijke drukkerij. Grafisch ontwerper Rozemarijn Oudejans werkt hier met oude drukpersen en nieuwe, digitale technieken aan uniek, handgemaakt drukwerk.

Lezing Katja Kreukels

Kom genieten van een lezing van Katja Kreukels die vertelt over haar roman ‘Mijn vader was priester’. In dit boek gaat Katja op zoek naar het priesterverleden van haar vader. Ze reist terug naar de tijd toen 95% van de Limburgse bevolking katholiek was en vertelt het verhaal van de oudste zoon die in het klooster treedt om de familie-eer hoog te houden. Een wereld van rozenhoedjes, priesterspeelgoed, heiligenverering en wonderen.

Programma overzicht

11.00 - 12.00 uur Lezing Katje Kreukels
13.00 - 15.30 uur Workshop Studio Zeedauw
14.00 - 14.30 uur Mystery Poetry Tour
15.30 - 16.45 uur Suzanne Brok

Genoeg te doen dus en ook nog eens helemaal gratis! Zien we jou zaterdag?