Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Nieuws: ANWB keert terug naar de Emmapassage

27 juli 2020

Goed nieuws: de ANWB-winkel keert in december weer terug naar de Emmapassage in Tilburg! Woensdag 2 december opent de gloednieuwe winkel van bijna 400 vierkante meter in een prachtig nieuw pand tegenover C&A. Benieuwd?

Fris ANWB-concept

De nieuwe ANWB-winkel krijgt een origineel jasje. Het nieuwe concept doelt op een inspirerende ontmoetingsplek waar ANWB-producten en -diensten naadloos op elkaar aansluiten. Je kunt dan zoals vanouds bij ANWB in de Emmapassage terecht om alles te shoppen voor onderweg. Momenteel is de ANWB-winkel nog gevestigd aan de Pieter Vreedestraat in Tilburg.

Nieuwe namen

In de Frederikstraat, de nieuwe verbinding tussen de Emmapassage en het Pieter Vreedeplein, is ook een nieuwe winkelnaam bekend: @Lulu's. In de kleine hoeklocatie van de Heuvelstraat en de Frederikstraat strijkt na de zomer een winkeltje neer waar je bubble tea, stroopwafels en softijs kunt scoren. Eerder werd bekend dat DutchHomemade Macarons zich in de andere hoeklocatie vestigt. Een walhalla voor macaronliefhebbers. Daarnaast gaan ze ook schepijs, koffie en cupcakes verkopen.

Volg deze pagina en de social media kanalen voor de laatste updates!