Nieuws: Waarom Tilburg dé shopstad van het moment is

12 september 2018
Nieuws: Waarom Tilburg dé shopstad van het moment is

Winkelen in Tilburg is steeds leuker! Door alle ontwikkelingen in de binnenstad worden straten en gebieden met elkaar verbonden. Tilburg is een shopstad waar van alles te beleven en ontdekken is! Benieuwd naar de bruisende binnenstad?

Tilburg is een shop-walhalla

Steeds meer grote retailers weten hun weg naar de stad te vinden, wat een mooie mix veroorzaakt tussen grote bekende merken, zoals Levi’s, Scotch & Soda en Primark, en unieke lokale ondernemers. Door de ruime keuze aan horecazaken die het centrum verrijken kunnen bezoekers een dagje shoppen met heerlijk eten en drinken.

September fashionmaand

September is de nieuwe fashionmaand in Tilburg. Zaterdag 15 september vindt de Vriendin Shopdag plaats, zondag 16 september staat mode centraal bij het Tilburg Fietst Festival in de Spoorzone en als klap op de vuurpijl heeft Tilburg de primeur in Brabant dit jaar met de Elite Model Look Casting 2018 op zaterdag 29 september!

Shoppen tijdens de Vriendin Shopdag

Tijdens de tweede editie van de Vriendin Shopdag op 15 september profiteren bezoekers bij een groot aantal winkels van leuke aanbiedingen, goodies en exclusieve Vriendin-kortingen op de nieuwste najaarscollecties. Het Vriendin-café is de hele dag geopend voor een high tea, gezellige borrel en styling- en shopadvies. Benieuwd? Lees hier meer over de Vriendin Shopdag!

De catwalk van Tilburg met Elite Model Look

Een primeur in Brabant dit jaar. In Tilburg vindt op 29 september de Elite Model Look Casting 2018 plaats op het Pieter Vreedeplein. Met bekende namen zoals jurylid Mascha Feoktistova en presentatrice Anouk de Peter (bekend van RTL Telekids, Lifestyle Experience en Woontips) wordt gemikt op een jong en mode minnend publiek. Inschrijven kan nog tot 28 september via www.elitemodellook.nl. Ondernemers uit de binnenstad verzorgen tijdens de pauzes diverse modeshows, waarbij de nieuwste collecties worden gepresenteerd! Lees hier alles over de Elite Model Look Casting op het Pieter Vreedeplein.