Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Dickens Festijn Pieter Vreedeplein| 12.00 - 17.00 uur

26 december 2015

Terug naar de kerstsfeer in de tijd van Charles Dickens
Kom en maak deel uit van de verhalen van de schrijver Charles Dickens. De klok wordt op 2e Kerstdag, zaterdag 26 december, weer teruggedraaid. Van 12.00 tot 17.00 uur verandert het straatbeeld van het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft hier in volle glorie.

Tal van personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven. Onder meer Scrooge, de verhalenverteller,Engelse agent met mime act, een akoestisch Dickens Trio, een heel bijzonder eenmansorkest, Dickenskoor Pure, een heuse ganzenhoeder, de kastanjepoffer en de levende Kerststal met kameel doen er van alles aan om het u op deze bijzondere middag naar de zin te maken. Onder het genot van een warme kop Gluhwein en Chocomel beleeft u een magische middag op 2e Kerstdag. al het ook aan muzikale noten en warme dranken (Gluhwein en Chocomel) niet ontbreken.

Kom en beleef het festijn van weleer op het Pieter Vreedeplein op 2e Kerstdag, zaterdag 26 december, van 12.00 - 17.00 uur. De entree is uiteraard gratis. Graag tot dan!