Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Goochelende Kerstman | 16.00 - 20.00 uur

19 december 2015

Speciaal voor de kinderen van Tilburg en omstreken is de Kerstman gearriveerd! En wel op een heel speciale wijze. Want de Kerstman showt tijdens de namiddag en gedurende de avond van Moonlight Shopping waarbij alle winkels van Tilburg Centrum tot maar liefst 20.00 uur geopend zijn, zijn allernieuwste goochelkunsten! Tja, dat is weer eens wat anders dan pakjes door de schoorstenen bezorgen. Hartstikke leuk dus! En ook voor volwassenen zorgt hij voor vertier. Uiteraard kun je de Kerstman ook een handje of een kerstgroet geven.

Vergeet niet je mobieltje/camera mee te nemen want zijn bezoek leent zich natuurlijk voor een onvergetelijk fotomoment. Kom dus zeker langs om deze goochelende Kerstman te ontmoeten, de levende kerststal te bezichtigen, het a capella kerstrepertoire van Dickenskoor Pure te aanschouwen en natuurlijk vooral ook om langs de vele leuke winkeltjes te struinen.

Gegarandeerd beleeft u een onvergetelijke middag en avond uit. En mocht u hem niet direct spotten in de Emma Winkelpassage loop dan zeker ook even over het Pieter Vreedeplein en door de Pieter Vreedestraat. Want ook daar komt hij graag. Graag tot dan!