Vandaag geopend 10:00 - 21:00

Winkels

W
Witteveen

Mode in Tilburg speciaal voor dames

In centrum van Tilburg heeft de leukste en hipste kledingwinkels! Zowel heren, dames, meisjes en jongens slagen hier gegarandeerd. Kleding voor de eigentijdse dame, de klassieke vrouw en de trendy meiden; bij Emmapassage ben je aan het juiste adres. Een dagje casual of een avondje chique? Met meer dan genoeg keuze uit verschillende kledingswinkels vertrek jij met een glimlach uit het winkelcentrum. In Emmapassage word je vriendelijk geholpen met de beste service en onze kledingwinkels zijn dagelijks geopend voor jou. Dus of je nu langs Bonita, Fresh, Lenny Laurence Damesmode, Norah Womenswear of Witteveen gaat, grote kans dat je met tassen vol nieuwe kleding ons winkelcentrum in Tilburg verlaat. Kom en ervaar!

Ook de modebewuste man slaagt in Tilburg

Modebewuste heren kunnen bij Blue32 en Comme Ca in Emmapassage terecht. Waar Blue32 naast een uitgebreide herencollectie ook een prachtige damescollectie heeft, is Comme Ca juist speciaal gericht op herenmode. Met merken als G-Star RAW, PME Legend, Vero Moda bij Blue32 en Antony Morato, Cruyff Classics en Cast Iron slaag je bij Comme Ca altijd! Zij hebben een uniek assortiment voor zowel de stoere vrijetijdsman als de de gentlemen. Hoe dan ook, voor de modebewuste heren zijn dit ideale winkels om snel te slagen. Wacht dus niet langer en kom snel langs bij Emmapassage in Tilburg! 

Openingstijden kledingwinkels Tilburg

Wil je niet voor een dichte deur komen te staan? Bekijk dan bovenaan deze pagina onze kledingwinkels en klik door voor openingstijden, locaties en contactgegevens van de winkel van jouw voorkeur. Tot ziens in Emmapassage in Tilburg!