Winkels

Bekijk het overzicht van meer dan 25 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty van winkelcentrum Emmapassage.

Winkelen in Tilburg is gezellig en comfortabel in Emmapassage met meer dan 25 topwinkels onder 1 dak. Dus regen is geen excuus om een dagje winkelen in Tilburg over te slaan. In de overdekte passage zijn leuke winkels te vinden op het gebied van mode, beauty, lifestyle en horeca. Combineer een bezoek aan Emmapassage met een uitgebreid dagje shoppen in Tilburg. Bovendien kun je dichtbij parkeren >

Wanneer zien wij jou in Emmapassage? 

  1. A
    1. ANWB
  2. T
    1. TUI
  3. W
    1. Wennekes Lederwaren

Jouw wensen, jouw unieke reis

In het winkelhart van Emmapassage is reisbureau TUI te vinden. Wil je een vakantie boeken die volledig op jouw wensen is afgestemd? Kom dan bij het reisbureau in Tilburg langs en voilà! Binnen een handomdraai heb jij je bestemming uitgezocht en kun je je klaarmaken voor je vliegreis, busreis of treintrip. Alle dagen in de week staat het team van reisbureau TUI in Tilburg voor je klaar om te voorzien van goede tips en adviezen. Wil je zonnig warm? Of avontuurlijk koud? Misschien een romantisch resort voor met z’n tweeën? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kom snel langs en laat je inspireren.

Sportieve reizen en trips

Hou je van extreme weersomstandigheden of doe je mee aan een survivaltocht en ben je op zoek naar spullen die het best bij jou of bij je reis passen? Kom dan naar de ANWB en laat je adviseren. De reiswinkel is dagelijks geopend om jou van het beste advies en handigste tips te voorzien. Reisgidsen voor autovakanties, kleding voor barre weersomstandigheden of hulp voor onderweg? ANWB is van alle markten thuis. Ga jij binnenkort op reis en weet je niet wat je precies nodig hebt? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Weet je nog niet precies waarheen? Loop dan eens binnen bij TUI en stel de leukste sportieve trips samen! 

Vergeet je bagage niet mee te nemen

Ook voor reisbagage ben je bij Wennekes Lederwaren in Emmapassage aan het juist adres. Voor de wereldreiziger die opzoek is naar gemak heeft het Tilburgse winkelcentrum onder meer een ruim assortiment aan koffers, tassen voor de handbagage en trolleys. Ga je budget backpacken? Of wil je juist compact gaan reizen? Voor elke reisgelegenheid vind je speciale bagag- opties op maat, kleur en soort in ons winkelcentrum. Van simpele strandtassen tot grote koffers in alle kleuren van de regenboog; je slaagt zeker in Emmapassage in Tilburg.

Openingstijden van ons reisbureau en reisartikelenwinkels 

Bekijk bovenaan deze pagina de openingstijden, adressen een contacgegevens van ons reisbureau en onze reisartikelenwinkels. Je reis begint bij Emmapassage in Tilburg!