Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkels

A
ANWB

Sportieve reizen en trips

Hou je van extreme weersomstandigheden of doe je mee aan een survivaltocht en ben je op zoek naar spullen die het best bij jou of bij je reis passen? Kom dan naar de ANWB en laat je adviseren. De reiswinkel is dagelijks geopend om jou van het beste advies en handigste tips te voorzien. Reisgidsen voor autovakanties, kleding voor barre weersomstandigheden of hulp voor onderweg? ANWB is van alle markten thuis. Ga jij binnenkort op reis en weet je niet wat je precies nodig hebt? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Weet je nog niet precies waarheen? Loop dan eens binnen bij TUI en stel de leukste sportieve trips samen! 

Vergeet je bagage niet mee te nemen

Ook voor reisbagage ben je bij Wennekes Lederwaren in Emmapassage aan het juist adres. Voor de wereldreiziger die opzoek is naar gemak heeft het Tilburgse winkelcentrum onder meer een ruim assortiment aan koffers, tassen voor de handbagage en trolleys. Ga je budget backpacken? Of wil je juist compact gaan reizen? Voor elke reisgelegenheid vind je speciale bagag- opties op maat, kleur en soort in ons winkelcentrum. Van simpele strandtassen tot grote koffers in alle kleuren van de regenboog; je slaagt zeker in Emmapassage in Tilburg.

Openingstijden van ons reisbureau en reisartikelenwinkels 

Bekijk bovenaan deze pagina de openingstijden, adressen een contacgegevens van ons reisbureau en onze reisartikelenwinkels. Je reis begint bij Emmapassage in Tilburg!