Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Emmapassage dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Marleen de Groot is leasing manager voor Emmapassage.

e-mail: marleen.de.groot@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Emmapassage in Tilburg

Emmapassage in Tilburg zal, na de verbouwing, naar verwachting een oppervlakte van ca. 10.000 m² waarin winkels en restaurants gevestigd zullen worden.  

Management van Emmapassage

Margreet Rijnsburger is asset manager voor Emmapassage.

e-mail: margreet.rijnsburger@wereldhave.com

Zij beantwoordt graag al uw vragen over Emmapassage. 

 

Managementkantoor Emmapassage
Emmapassage 2
5038 XA Tilburg

 

Emmapassage is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave