Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Duurzaamheid: Iedere dag een beetje beter!

Versie_2_Emma_Passage.png
 

Onder het motto 'iedere dag een beetje beter' werken we voortdurend aan een duurzamer winkelcentrum. Daarnaast bouwen we aan een duurzame relatie met onze bezoekers, ondernemers en directe omgeving.

Belangrijke onderwerpen voor het winkelcentrum zijn het reduceren van energieverbruiken, het behalen van een duurzaamheidscertificaat (BREEAM In-Use), gescheiden afvalinzameling en recycling, het creëren van lokale werkgelegenheid, tevreden bezoekers en het samenwerken met (lokale) sociale initiatieven.

Werkgelegenheid

Door te investeren in het kernwinkelgebied van de Tilburgse binnenstad worden meer banen gecreëerd. Emmpassage draagt bij aan de lokale werkgelegenheid. Ruim 140 medewerkers uit Tilburg en omgeving staan in het winkelcentrum voor u klaar.

Afvalrecycling

Om zuinig om te gaan met grondstoffen & onze CO2-uitstoot te minimaliseren vinden we het belangrijk om afval te voorkomen, hergebruiken én recyclen. 87% van het afval dat vrij komt in de Emmapassage wordt al gerecycled naar nieuwe grondstoffen en nieuwe energie.

 
Sociale Initiatieven

De Emmapassage ondersteunt sociale initiatieven zoals de LINDA.foundation & de Langste Tafel.