Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Huren in Tilburg

Dichterbij dan je denkt!

De Emmapassage en het Pieter Vreedeplein, in hartje Tilburg, verwelkomen jaarlijks vele miljoenen bezoekers. Deze bruisende centra combineren winkels, woningen, horecagelegenheden, ontspanningsmogelijkheden en evenementen, waardoor het een aantrekkelijke en sterke commerciële bestemming is.

Een meer centrale locatie voor uw winkel of bedrijf in de stad is nauwelijks denkbaar. Onlangs werd de grootschalige vernieuwing van het winkelgebied in Tilburg voltooid met de feestelijke heropening van de geheel gerenoveerde Emmapassage.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor huren in Tilburg, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze leasingmanager Daan Tesselhoff. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het formulier onderaan deze pagina, en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Tilburg

is de 7e stad van Nederland en trekt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers

Meer weten over de mogelijkheden en kansen in Tilburg?

Neem contact op met verhuurmanager Daan Tesselhoff, of gebruik het contactformulier hiernaast.

Daan Tesselhoff
Leasing Manager (Winkelgebied Tilburg)

E-maildaan.tesselhoff@wereldhave.com
Tel: 020-702 7800

Een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer.

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille: download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave

Management Winkelgebied Tilburg

Matthijs Lindeman is Asset Manager voor de Emmapassage en het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Hij beantwoordt graag al uw vragen.

E-mail: matthijs.lindeman@wereldhave.com

Managementkantoor
Pieter Vreedestraat 15
5038 BW Tilburg