Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Op je paasbest

25 maart 2021

Dit jaar thuis Pasen vieren? Maak het ondanks de lockdown tóch speciaal met hulp van de ondernemers van Pieter Vreedeplein. Benieuwd waar je allemaal moet zijn? Wij hebben het op een rijtje gezet voor je. 

Eettafel: check! 
De paashaas jaloers maken op wat er allemaal op jouw tafel staat tijdens de paasbrunch, lunch of diner? Say no more! Een goed begin is het halve werk. Dit geldt voor alles, maar zeker ook voor Pasen. Je wilt tenslotte deze dag op je paasbest zijn! Met de gezellige decoraties van onze ondernemers kun je alvast lekker in de stemming komen. Onze tip: je woonkamer is pas paas proof met een mooie bos kleurrijke lentebloemen. 

Al deze items gemakkelijk shoppen? Dat doe je door een afspraak te maken bij een van onze winkeliers via deze pagina. Hop hop hop, op naar Pieter Vreedeplein!  

Buikje rond gegeten: check! 
Bij een écht geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten. Of je nou de focus legt op het ontbijt, het diner of een goede gourmetsessie met het gezin: je haalt het in Pieter Vreedeplein. Zie in het overzicht hieronder wat de ondernemers van ons winkelcentrum jullie dit jaar graag voorschotelen.   

  • Paasmandje van Mercado Emma

Een bezoekje aan Pieter Vreedeplein? Check! 

Kom je met Pasen graag langs bij ons? Dit zijn onze openingstijden: 

Eerste paasdag: De winkels zijn gesloten, de supermarkten zijn wel open.
Tweede paasdag: Sommige winkels zijn open van 12:00 tot 17:00. De supermarkten zijn open.

Vrolijk Pasen!