Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Tilburg Winterstad

1 december 2022 - 23 januari 2023

Winter is coming! En dat betekent dat de binnenstad van Tilburg in december en januari weer transformeert tot een wintertuin vol gezelligheid en activiteiten. In de Emmapassage en bij het Pieter Vreedeplein is deze winter genoeg te doen! In deze blog hebben we een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Be Your Selfie Tour | 24 november 2022 t/m 5 maart 2023
De meest instagrammable experience van Tilburg ever vind je in de Emmapassage, namelijk de Be Your Selfie Tour! Ook in december en januari kun je hier in verschillende gratis selfiespots de mooiste foto’s maken voor jouw Instafeed! 📸

Gianotten Mutsaers | 3 december
Op zaterdag 3 december signeert Raymond van de Klunder (Kluun), onder andere bekend van zijn boeken ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en ‘Haantjes’, zijn nieuwste boek ‘Help, ik heb een puber!’ van 14.00 tot 15.00 uur bij Gianotten Mutsaers!

Gianotten Mutsaers | 10 december
Op 10 december is de Internationale Dag voor de Rechten van de Mens. Daarom kun je bij Gianotten Mutsaers meedoen met de grootste brievenschrijfactie ter wereld. Schrijf een kaart of brief tegen onrecht en bundel je krachten met miljoenen anderen over de hele wereld! Wandel binnen tussen 14.00 en 17.00 om jouw eigen brief te schrijven.

Wait, there is more?!

Naast deze drie activiteiten is er natuurlijk nog veel meer te beleven bij de Emmapassage en het Pieter Vreedeplein. Haal je cadeau voor de feestdagen bijvoorbeeld bij Søstrene Grene, scoor die flitsende feestoutfit bij Guts&Gusto en neem onder het genot van een koffie van Anne&Max een kijkje bij de levende kerststal op het Pieter Vreedeplein!

En vind je nu dat een van de etalages van onze ondernemers de allermooiste van Tilburg is? Nomineer deze dan voor de Etalagewedstrijd 2022!  

See you soon! ❄️

Center of Tilburg

Winter in Tilburg is een jaarlijks terugkerend event in de binnenstad dat mogelijk wordt gemaakt door Center of Tilburg. Meer weten? Check www.centeroftilburg.com/winterintilburg voor het complete programma.