Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Nóg meer nieuwe winkels in de Emmapassage!

29 september 2022

Veel nieuwe winkels in Tilburg! Starbucks, Fat Phill’s Diner, Skechers, Guts & Gusto en Voetbalshop.nl komen naar de Emmapassage.  

De laatste fase van de transformatie van de Emmapassage gaat razendsnel! Eerder maakten wij al bekend dat Søstrene Grene, Nelson Schoenen én horecazaak Bam! naar de binnenstad komen. Binnenkort openen in 013 ook de koffiezaak Starbucks, american diner Fat Phill’s, modewinkel Guts & Gusto, schoenenwinkel Skechers én voetbalwinkel Voetbalshop.nl. 

Geen zin om naar het station of de uni te gaan voor jouw caramel frappuccino? Er komt eindelijk een Starbucks in het centrum van Tilburg. Starbucks opent een nieuw filiaal van maar liefst 170 vierkante meter!  

Ook strijkt er een American diner neer op het horecaplein bij de Emmapassage. Restaurant Fat Phill’s is hét nieuwe adres in de binnenstad voor een Cheesy Buffalo, Philly Cheesesteak of Nashville Chicken. Juicy!  

Iets verderop in de stad opent Guts & Gusto een gloednieuwe winkel in de Frederikstraat. Voortaan kun je de items van deze populaire webshop dus gewoon in Tilburg bewonderen. Ze verkopen trendy kleding, mode- en woonaccessoires.  

Skechers opent een grote, nieuwe brandstore in de Heuvelstraat. In deze nieuwe winkel kun je terecht voor dames-, heren-, kinderschoenen en accessoires. Dit merk staat bekend om hun comfortabele sneakers. 

Voetbalfans opgelet! Voetbalshop.nl komt naar de Frederikstraat. Hier hebben ze werkelijk alles van, voor én over voetbal. Met een ruim assortiment van de nieuwste producten en vaak exclusief aanbod hebben de Tilburgse voetbalfans er een nieuwe hotspot bij. Natuurlijk ontbreken de Willem II items niet! Wij zijn tenslotte voor niemand bang. 🎵 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website en social media goed in de gaten!