Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Gedeelte parkeergarage afgesloten

28 april 2019

De sloop van een gedeelte van de Emmapassage is inmiddels in volle gang. Rondom de pop up winkel van Gianotten Mutsaers werken wij namelijk hard door aan een nieuwe Emmapassage!

Gedeelte parkeergarage afgesloten 

De parkeergarage Emmapassage blijft gedurende de verbouwing open, echter zullen in enkele periodes niet alle parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Vanaf maandag 29 april zal een gedeelte van de parkeergarage worden afgesloten. Hier wordt dan ook een stuk van de parkeergarage gesloopt om vervolgens een uitbreiding van het totaal aantal parkeerplaatsen te kunnen bouwen.

Parkeerautomaat verplaatst

Tijdens de afsluiting van een gedeelte van de parkeergarage zullen de belijningen worden aangepast. Ook zullen de parkeerautomaten tijdelijk een andere plek krijgen. In plaats van ín de carrousel van de Emmapassage, zullen de automaten net buiten de carrousel op het parkeerdek worden geplaatst. Ondanks dat er zoveel mogelijk bewegwijzering wordt aangebracht, kan de bezoeker enige overlast ondervinden.

Het volledige aantal parkeerplaatsen, inclusief de uitbreiding zal naar verwachting begin november weer kunnen worden gebruikt.