Vandaag geopend 13:00 - 18:00

The Closet Sale

21 augustus 2023

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Tilburg! Vanaf 6 juli is er dagelijks de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Vanaf nu zoekt The Closet Sale elke dag nieuwe deelnemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! 


Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie tweedehands kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Dagelijks ben jij voor één dag trotse eigenaar van je eigen shop aan het Pieter Vreedeplein 149. Individueel betaal je €40 voor een ticket. Ben je met twee, of meer personen? Koop dan eenmalig een groepsticket van €70. Op maandag kan je vanaf 12.15 de winkel gaan inrichten en op dinsdag t/m vrijdag vanaf 8.15. Op zaterdag vanaf 09.15 en op zondag vanaf 11.15. Je levert bij de opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend. De winkel sluit elke dag om 16.45.

*LET OP! The Closet Sale is enkel bedoeld voor tweedehands kleding, accessoires en home deco. Andere, nieuwe of zelfgemaakte producten zijn helaas niet toegestaan.

Schrijf je hier in voor The Closet Sale:

Meer informatie en details zie de FAQ en algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@pietervreedeplein.nl.

*Algemene voorwaarden Closet Sale
*FAQ Closet Sale Pieter Vreedeplein

 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Tilburg omver met jouw fantastische stijl.
Succes!