Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Tilburg Vernieuwt

De binnenstad van Tilburg ondergaat een enorme vernieuwing. Samen met de gemeente Tilburg, bouwcombinatie Van de Ven en Van Schijndel, Neoo werkt Wereldhave aan een nieuwe winkelroute in het centrum van Tilburg. Haaks op de Heuvelstraat ontstaat zo de verbinding van Pieter Vreedeplein met Emmapassage middels de Frederikstraat. Naast toevoegingen van winkelformules, horeca en circa 300 woningen, investeren de gezamenlijke partijen in een hoogwaardige uitstraling, een hoog serviceniveau en aantrekkelijke openbare ruimte.

Het eerste gedeelte van de Frederikstraat, vanaf het Pieter Vreedeplein tot aan de Heuvelstraat is inmiddels klaar. Hier zijn de lang gewenste winkelformules als Scotch & Soda en Levi’s toegevoegd aan het Tilburgse winkelaanbod. Ook vind je hier Pandora en de nieuwste take-away concepten LULU Teabar en Dutch Homemade Macarons. Ook de entree van de Emmapassage aan het Stadhuisplein is geheel vernieuwd. Eind 2022 is de gehele ontwikkeling klaar en is het totale gebied 24/7 toegankelijk en voorzien van aantrekkelijke openbare ruimte.

> Bekijk de plattegrond van het nieuwe gebied <

Update: Nóg meer nieuwe winkels in de Emmapassage!

Update: Nóg meer nieuwe winkels in de Emmapassage!

29 september 2022

Veel nieuwe winkels in Tilburg! Starbucks, Fat Phill’s Diner, Skechers, Guts & Gusto en Voetbalshop.nl komen naar de Emmapassage.  

De laatste fase van de transformatie van de Emmapassage gaat razendsnel! Eerder maakten wij al bekend dat Søstrene Grene, Nelson Schoenen én horecazaak Bam! naar de binnenstad komen. Binnenkort openen in 013 ook de koffiezaak Starbucks, american diner Fat Phill’s, modewinkel Guts & Gusto, schoenenwinkel Skechers én voetbalwinkel Voetbalshop.nl. 

Geen zin om naar het station of de uni te gaan voor jouw caramel frappuccino? Er komt eindelijk een Starbucks in het centrum van Tilburg. Starbucks opent een nieuw filiaal van maar liefst 170 vierkante meter!  

Ook strijkt er een American diner neer op het horecaplein bij de Emmapassage. Restaurant Fat Phill’s is hét nieuwe adres in de binnenstad voor een Cheesy Buffalo, Philly Cheesesteak of Nashville Chicken. Juicy!  

Iets verderop in de stad opent Guts & Gusto een gloednieuwe winkel in de Frederikstraat. Voortaan kun je de items van deze populaire webshop dus gewoon in Tilburg bewonderen. Ze verkopen trendy kleding, mode- en woonaccessoires.  

Skechers opent een grote, nieuwe brandstore in de Heuvelstraat. In deze nieuwe winkel kun je terecht voor dames-, heren-, kinderschoenen en accessoires. Dit merk staat bekend om hun comfortabele sneakers. 

Voetbalfans opgelet! Voetbalshop.nl komt naar de Frederikstraat. Hier hebben ze werkelijk alles van, voor én over voetbal. Met een ruim assortiment van de nieuwste producten en vaak exclusief aanbod hebben de Tilburgse voetbalfans er een nieuwe hotspot bij. Natuurlijk ontbreken de Willem II items niet! Wij zijn tenslotte voor niemand bang. 🎡 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website en social media goed in de gaten!  

Lees meer
Coming soon: Søstrene Grene, Nelson Schoenen én horecazaak Bam!

Coming soon: Søstrene Grene, Nelson Schoenen én horecazaak Bam!

12 juli 2022

Niet één, niet twee, maar wel drie nieuwe winkels zullen de deuren openen in hartje Tilburg. De transformatie van de Emmapassage en Frederikstraat is aangekomen in de laatste vernieuwingsfase. De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt wordt werpt zijn vruchten zeker af. Wij mogen namelijk officieel bekend maken dat lifestylewinkel Søstrene Grene, schoenenwinkel Nelson Schoenen én horecazaak 'Bam!' naar onze prachtige binnenstad komen.

Naar verwachting worden deze nieuwe topzaken eind dit jaar geopend in de Emmapassage en Frederikstraat.
Benieuwd wat jij hier allemaal kunt scoren? Lees snel verder! πŸ‘‡

Søstrene Grene
Interieurjunkies en creabea's opgelet! Dit is écht een winkel voor jullie! Bij deze Deense lifestylezaak haal je megaveel inspiratie en producten voor in en om je huis. Van kaarsen en posters tot knutselspullen en cadeauverpakkingen, 𝘡𝘩𝘦𝘺'𝘷𝘦 𝘨𝘰𝘡 π˜ͺ𝘡 𝘒𝘭𝘭. Let op: Betreden op eigen risico! De kans is namelijk klein dat je met lege handen de deur uit loopt. πŸ˜‰

Nelson Schoenen
Nelson Schoenen is één van de grootste schoenretailers in Nederland en dat is niet voor niks zo! Je vindt er topmerken zoals Dr. Martens, Nike, Tamaris en Converse. De nieuwe winkel zal een compleet assortiment aan dames, heren en kinderschoenen bieden. Dat wordt shoppen met het hele gezin! πŸ›οΈ

Bam!
Aan het nieuwe horecaplein 'Hendrikhof' in de Emmapassage komt restaurant 'Bam!'. De nieuwe horecatent wordt gerund door lokale Tilburgse ondernemers. Dit wordt zonder twijfel hét nieuwe adres in de binnenstad voor ontbijt, lunch en borrels. We kunnen niet wachten! πŸ˜‹

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan de website en social media goed in de gaten!

Lees meer
Nieuw: Prénatal

Nieuw: Prénatal

1 juni 2022

HOERA! Prénatal heeft haar deuren officieel geopend in de Emmapassage! πŸŽ‰

Hiermee is alweer de zesde Prénatal Boutique in Nederland geopend. Voor dit vernieuwde concept heeft Prénatal een selectie gemaakt van de leukste en meest onmisbare producten uit het assortiment. Van kraamcadeautjes, speelgoed en babykleding tot aan positiekleding en zwangerschapslingerie. πŸ‘Ά

Ben jij een mama (to be) of wil jij iemand verrassen met een lief cadeautje? Kom dan snel langs! Alle eerste klanten krijgen bij een besteding van €35,- of meer een goodiebag t.w.v. €65,- cadeau (OP = OP) én tot en met maandag 20% extra korting op 𝘣π˜ͺ𝘫𝘯𝘒 het gehele assortiment. πŸŽ

Winkelgebied Tilburg Vernieuwt
De binnenstad van Tilburg ondergaat een enorme vernieuwing. Het eerste gedeelte van de Frederikstraat en de vernieuwde entree van de Emmapassage is inmiddels klaar. Wij kunnen alvast verklappen dat er een hoop nieuwe ondernemers staan te popelen om de deuren te openen in Tilburg. Houd onze website en social media in de gaten voor alle updates! πŸ› οΈ

 

Lees meer
Update: Vernieuwing Emmapassage

Update: Vernieuwing Emmapassage

1 maart 2022

De Emmapassage in hartje Tilburg is zichtbaar in transformatie. Eind november was al bekend dat de onderdoorgang weer open ging, maar inmiddels is ook de aansluiting van de Emmapassage op de Heuvelstraat via de Frederikstraat, in de laatste fase van ontwikkeling. De afgelopen periode is er veel voortgang geboekt met de nieuwbouw van winkelruimten, woontorens en het openbaar gebied. De kwaliteitsslag die gemaakt wordt werpt zeker zijn vruchten af! Wij kunnen alvast verklappen dat er een hoop nieuwe ondernemers staan te popelen om de deuren te openen in de Emmapassage. 

Winkelgebied Tilburg Vernieuwt

De binnenstad van Tilburg ondergaat een enorme vernieuwing. Het eerste gedeelte van de Frederikstraat, vanaf het Pieter Vreedeplein tot aan de Heuvelstraat, is inmiddels klaar. Ook is de onderdoorgang bij de Emmapassage weer open voor bezoekers. Wij streven er naar om in 2022 klaar te zijn met de gehele ontwikkeling. Het totale gebied zal dan 24/7 toegankelijk zijn voor publiek. 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan de website en social media goed in de gaten!

Lees meer
Gloednieuwe vestigingen in het winkelgebied!

Gloednieuwe vestigingen in het winkelgebied!

14 maart 2021

Winkelgebied Tilburg is volop in ontwikkeling! We hebben recent twee nieuwe vestigingen mogen verwelkomen. C&A is neergestreken in de Emmapassage en LULU Tea Bar heeft haar sweet spot gevonden in de Frederikstraat.

C&A in een vernieuwd jasje

De prachtige grote winkel van C&A heeft een geheel nieuwe look. Op dit moment kun je hier winkelen op afspraak. Een privéwinkelmoment plannen om de leukste voorjaarsfashion te shoppen? Bel naar 013-5812387. Je vindt C&A in de Emmapassage naast Gianotten Mutsaers en tegenover ANWB.

Bubble tea en meer bij LULU Tea Bar

LULU Tea Bar is geopend voor take away in de Frederikstraat. Je kunt hier elke dag terecht voor het afhalen van onder andere bubble tea, chai latte en warme stroopwafels met topping. Met zowel luluteabar als Dutch Homemade Tilburg in de Frederikstraat kom je hier als zoetekauw niets tekort!

Winkelgebied Tilburg Vernieuwt

De binnenstad van Tilburg ondergaat een enorme vernieuwing. Het eerste gedeelte van de Frederikstraat, vanaf het Pieter Vreedeplein tot aan de Heuvelstraat is inmiddels klaar. In 2021 wordt de entree van de Emmapassage aan het Stadhuisplein geheel vernieuwd en bouwt men aan het tweede gedeelte van de Frederikstraat. In 2022 is de gehele ontwikkeling klaar en is het totale gebied 24/7 toegankelijk en voorzien van aantrekkelijke openbare ruimte.

Video winkels
Lees meer
Dutch Homemade is open: de lekkerste macarons van Tilburg

Dutch Homemade is open: de lekkerste macarons van Tilburg

16 december 2020

Dutch Homemade is geopend! Ondanks de bijzondere start in de week dat de nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, kun je hier terecht voor het afhalen van de allerlekkerste macarons in Tilburg!

Gloednieuwe macaronzaak

Eigenaar Edwin was maandag bezig met de laatste voorbereidingen om te openen op donderdag 17 december, toen het nieuws van de lock-down kwam. Hij besloot direct open te gaan om zijn producten die dag toch nog te kunnen verkopen. Het liep gelijk goed. "Zo hadden we toch een geweldige eerste middag," vertelt Edwin.

Want wie houdt er nu niet van macarons? Bij Dutch Homemade Tilburg op de hoek van de Frederikstraat en de Heuvelstraat kun je terecht voor een doosje van deze heerlijke koekjes in 23 smaken zoals red velvet, strawberry cheesecake, pistache en coffee. De officiële opening is uiteraard uitgesteld. Richting de zomer zal DutchHomemade naast macarons ook vers schepijs gaan verkopen. Je kunt straks bijzondere smaken als stroopwafelijs en Monchoutaart-ijs proeven.

Een verrukkelijk kerstcadeautje

Nog op zoek naar een leuk presentje onder de boom? Een mooi doosje macarons is het ideale kerstcadeau voor de macaronliefhebber. Ook zijn de macarons perfect als dessert tijdens het kerstdiner. Smakelijk!

Bekijk hier de openingstijden van de Dutch Homemade Tilburg.

Lees meer
Update: de verbouwing is in volle gang

Update: de verbouwing is in volle gang

15 november 2019

Zoals je vast wel gezien hebt door de kijkgaten in de tijdelijke gang, is de verbouwing van de Emmapassage in volle gang. De komende tijd zal de vernieuwde Emmapassage steeds meer vorm krijgen!

De vernieuwde Emmapassage in zicht

Wat wordt hier hard gewerkt! Inmiddels is namelijk het eerste stukje van het nieuwe straatwerk al zichtbaar. Ook wordt de nieuwe winkelpui van Gianotten Mutsaers binnenkort al geplaatst.

En, noteer 1 februari maar alvast in je agenda, vanaf dan zal het eerste stukje vernieuwde Emmapassage worden geopend!

Lees meer
3D impressie Emmapassage/Frederikstraat Zuid

3D impressie Emmapassage/Frederikstraat Zuid

14 juni 2019

Deze film met 3d beelden geeft de nieuwe Emmapassage weer inclusief de Frederikstraat, de nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein en de Emmapassage. Haaks op de Heuvelstraat wordt deze verbinding gecreΓ«erd om zo te zorgen voor een prettige winkelroute door het centrum van Tilburg.

Appartementen 

Boven de winkelruimtes in de Frederikstraat komt woningbouw, in totaal ca. 170 appartementen. Momenteel wordt druk gebouwd aan de parkeergarage Emmapassage en naar verwachting worden de eerste nieuwe winkelruimtes in de Emmapassage in november 2020 opgeleverd.

Lees meer
Update: Start bouw van de vernieuwde Emmapassage

Update: Start bouw van de vernieuwde Emmapassage

17 mei 2019

Mooi nieuws! Op donderdagmiddag 16 mei werd de symbolische eerste paal geslagen voor de vernieuwde Emmapassage. Dit gebeurde door wethouder Mario Jacobs van gemeente Tilburg en managing directors Pieter Polman van Wereldhave en Jur van Aken namens Bouwcombinatie Van de Ven - Van Schijndel.

Vernieuwing Emmapassage

Wereldhave en de gemeente Tilburg geven hiermee het startsein voor de bouw van de vernieuwde Emmapassage en Frederikstraat-Zuid als onderdeel van de herontwikkeling van het Tilburgse kernwinkelgebied.

Dit jaar wordt de Emmapassage compleet vernieuwd. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied, zonder overkapping en dag en nacht openbaar toegankelijk. Via de Frederikstraat zal de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de Tilburgse binnenstad versterken. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van het project.

Vernieuwing Emma

Ontwikkeling kernwinkelgebied Tilburg

Eind 2019 zullen de eerste nieuwe winkels in de Emmapassage worden opgeleverd en tot en met 2021 zal er worden gebouwd aan de Frederikstraat-Zuid om de verbinding tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage te kunnen finaliseren. Alle informatie over de vernieuwing vind je hier

Kun je ook niet wachten tot het nieuwe gebied met moderne winkels en gezellige horeca klaar is?

Lees meer
Update: Gedeelte parkeergarage afgesloten

Update: Gedeelte parkeergarage afgesloten

28 april 2019

De sloop van een gedeelte van de Emmapassage is inmiddels in volle gang. Rondom de pop up winkel van Gianotten Mutsaers werken wij namelijk hard door aan een nieuwe Emmapassage!

Gedeelte parkeergarage afgesloten 

De parkeergarage Emmapassage blijft gedurende de verbouwing open, echter zullen in enkele periodes niet alle parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Vanaf maandag 29 april zal een gedeelte van de parkeergarage worden afgesloten. Hier wordt dan ook een stuk van de parkeergarage gesloopt om vervolgens een uitbreiding van het totaal aantal parkeerplaatsen te kunnen bouwen.

Parkeerautomaat verplaatst

Tijdens de afsluiting van een gedeelte van de parkeergarage zullen de belijningen worden aangepast. Ook zullen de parkeerautomaten tijdelijk een andere plek krijgen. In plaats van Γ­n de carrousel van de Emmapassage, zullen de automaten net buiten de carrousel op het parkeerdek worden geplaatst. Ondanks dat er zoveel mogelijk bewegwijzering wordt aangebracht, kan de bezoeker enige overlast ondervinden.

Het volledige aantal parkeerplaatsen, inclusief de uitbreiding zal naar verwachting begin november weer kunnen worden gebruikt.

Lees meer
Update: Nieuwe looproute tijdens de verbouwing

Update: Nieuwe looproute tijdens de verbouwing

13 maart 2019

Pop Up Gianotten Mutsaers

Tijdens de verbouwing van de Emmapassage is er een aangepaste looproute. De boekwinkel Gianotten Mutsaers is naar de overzijde geplaatst en zal hier de komende maanden zijn gehuisvest als tijdelijke winkel. Deze winkel is tevens de doorlooproute vanuit de Emmapassage naar het Stadhuisplein.
Via de entree aan het Stadhuisplein kun je dus door de Pop Up Gianotten Mutsaers lopen om bij de trap naar de parkeergarage, bij het Piusplein of bij de Hema te komen.

Zij-uitgang Hendrikhof afgesloten

De zij-uitgang naast de oude Gianotten naar de Hema is afgesloten. Je kunt naar de Hema via de uitgang aan de oostzijde (richting Piusplein) en dan vervolgens het Hendrikhof oversteken. Ook vanuit de achterzijde van de Hema is het mogelijk om naar de Emmapassage terug te lopen via de entree aan de oostzijde.

Lift in de passage afgesloten

Momenteel is de lift in de Emmapassage niet in gebruik, wij verwijzen je voor het gebruik van de lift graag naar de lift naast de inrit van de parkeergarage aan de Paleisring. De trap in het midden van de Emmapassage is nog wel te gebruiken. Op de plattegrond zijn de verschillende routes aangegeven.

Bekijk hieronder de routingvideo!

Lees meer
Update: Zó ziet de Emmapassage er uit na de verbouwing!

Update: Zó ziet de Emmapassage er uit na de verbouwing!

15 februari 2019

Nog even en de grote verbouwing van de Emmapassage gaat beginnen. Over ongeveer twee jaar herken je de Emmapassage bijna niet meer terug. We zetten de belangrijkste en opvallendste veranderingen voor je op een rij.

Het dak gaat eraf

Dat de plannen groots zijn, werd eind vorig jaar al duidelijk. Zo gaat het dak er na een paar decennia weer vanaf en wordt de Emmapassage weer een straat. Het Hendrikhof – het terrein achter de HEMA – wordt een gezellig en knus plein met winkels rondom en appartementen erboven.

Uitbereiding shoppinggebied

De Frederikstraat wordt vanaf de Heuvelstraat doorgetrokken tot aan de Hendrikhof, waardoor de nieuwe Emmastraat nΓ³g gemakkelijk bereikbaar wordt. De Emmastraat krijgt ook nog eens meer groen, zodat je straks kan genieten van shoppen in de openlucht.

Mooi vooruitzicht

Gianotten Mutsaers is tijdens de verbouwing geopend als tijdelijke popup-winkel. Zo kan je ook van Stadhuisplein naar het Piusplein. Na de verbouwing krijgt de gloednieuwe winkel een terras aan de Hendrikhof. Eind 2019 en begin 2020 zullen andere winkels hun deuren weer openen in de Emmastraat. 

Wij kunnen haast niet wachten op het eindresultaat!

Lees meer
Update: Welke winkels gaan er verhuizen?

Update: Welke winkels gaan er verhuizen?

15 februari 2019

De grote verbouwing van de Emmapassage komt steeds dichterbij. Ben je benieuwd naar het laatste nieuws uit Emma? We zetten de laatste ontwikkelingen Γ©n acties voor je op een rij!

 • Linolux is geopend tot zaterdag 16 februari 16.00 uur. De allerlaatste koopjes shop je deze week!
 • TUI is tot en met 19 februari te vinden in Emma. Kom je nog snel de leukste koopjes scoren? Vanaf 22 februari vind je TUI op Heuvelstraat 5. Klanten krijgen vanaf de heropening een TUI hammandoek. Ook organiseren zij op 16 maart een feestelijke openingsdag met mooie prijzen!
 • Gianotten Mutsaers gaat verhuizen naar de overzijde! De voorbereidingen voor de tijdelijke pop-up winkel worden getroffen. Eind maart zal Gianotten op de tijdelijke locatie zitten.
 • ANWB gaat verhuizen naar de Pieter Vreedestraat en zal naar verwachting 11 maart openen in het pand van Rojami's. ANWB is tot carnaval nog geopend in Emma!

Zien we je deze week?

Lees meer
Update: Afsluiting passage en pop-up winkel Gianotten Mutsaers

Update: Afsluiting passage en pop-up winkel Gianotten Mutsaers

9 januari 2019

Het is bijna zover; de grote verbouwing van de Emmapassage. Dit betekent een sluiting van de passage. Passanten kunnen in die tijd via een tijdelijke pop-up winkel van Gianotten Mutsaers toch van het Stadhuisplein naar het Piusplein.

Gianotten Mutsaers is de eerste nieuwe huurder van de toekomstige Emmastraat. β€œGianotten Mutsaers past perfect in de mix van local heroes en nationale en internationale winkelketens die we nastreven”, aldus Doris Slegtenhorst van Wereldhave.

De nieuwe winkel krijgt zowel aan de Emmastraat als het nieuwe plein bij het Hendrikhof een ingang en krijgt hier tevens een mooi terras!

Pop-up winkel

Gianotten Mutsaers zal tijdens de verbouwing de enige winkel zijn die open is, in pop-up vorm. De winkel omvat een deel van de bestaande winkel, de huidige Action en Wennekes. Tevens vormt deze pop-up winkel dus een tijdelijke doorgang.

Verbouwing

In de eerste fase van de verbouwing wordt gewerkt aan de transformatie van de zuidkant van Tilburgs nieuwe winkelhart. Hierop volgt de aanleg van het zuidelijke stuk van de nieuwe Frederikstraat.

Houd deze pagina in de gaten voor alle updates tijdens de verbouwing!

Lees meer
Update: Verbouwing Emmapassage start begin volgend jaar

Update: Verbouwing Emmapassage start begin volgend jaar

3 oktober 2018

Tijd om te verbouwen! Vanaf volgend jaar gaat de Emmapassage volledig op de schop! Over dik twee jaar herkennen we de Emmapassage bijna niet meer terug. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Nieuwe plannen

Tilburg verbouwt en dat begint met de Emmapassage. De plannen zijn groots, zo wordt het Hendrikhof omgetoverd tot een gezellig plein met rondom winkels en veel appartementen erboven. Daarnaast wordt de Emmapassage definitief getransformeerd tot een straat. Ook komt er een tweede stuk Frederikstraat vanaf de Heuvelstraat naar de Emma toe.

Tijdschema

Begin volgend jaar start de verbouwing aan de Emmapassage en de parkeergarage. Volgende week worden de eerste kabels en leidingen al verlegd in de Emmapassage. Het plan is dat de winkeliers voor de feestdagen in 2019 hun nieuwe winkel kunnen openen in de Emmastraat. We moeten dus nog even geduld hebben maar ben jij nu ook al zo benieuwd? Houd de komende maanden onze pagina en social media goed in de gaten!

Lees meer

Afgelopen events

Be Your Selfie Tour

Be Your Selfie Tour

24 november 2022 - 5 maart 2023

Wat krijg je als je een pretpark, engel, eenhoorn, snoep en teddyberen in een knálroze blender mengt? De meest Instagrammable experience van Tilburg ever: namelijk de Be Your Selfie Tour! Hier kan je in verschillende gratis selfiespots de mooiste foto’s maken. πŸ“Έ

Be Your Selfie Tour in de Emmapassage!
Draai aan het Be Your Selfie rad, waan je in een (letterlijk) omgekeerde wereld, transformeer in een engel, neem een duik in een ballenbak of word besties met een mega teddybeer. Waar je ook voor kiest, blijf vooral jezelf! Laat fantasie de vrije loop, test de grenzen van je creativiteit en maak van jouw dromen werkelijkheid. Wees schaamteloos. Wees jezelf. Leg het moment vast! Probeer álle poses die je kunt verzinnen en deel jouw creaties met de wereld. Bewaar je foto’s goed, want hiermee kun jij misschien hele gave prijzen mee winnen!

Heb jij er al zin in? Hou onze website en socials in de gaten voor updates! πŸ¦„

Naar BYST
Lees meer
Openingsacties Grand Opening Emmapassage

Openingsacties Grand Opening Emmapassage

24 november 2022 - 27 november 2022

De binnenstad van Tilburg heeft een enorme metamorfose ondergaan. Het sluitstuk van de vernieuwing, de Emmapassage, is prachtig geworden en dat vieren we met een Grand OpeningVan donderdag 24 november tot en met zondag 27 november geniet jij van indrukwekkende openingsshows, Be Your Selfie Tour en schitterende aanbiedingen in de mooiste nieuwe winkels!

Openingsacties ondernemers

 

Anne & Max | 24 november - 31 december

 1. Feestelijke opening
  • 24 november van 14.00 – 17.00 – Lounge DJ!
  • 26 november van 14.00 – 17.00  – Lounge DJ + laat je koffiemok kalligraferen
  • 27 november van 14.00 – 17.00 – Lounge DJ + laat je koffiemok kalligraferen
 2. Actie ‘Heet jij Anne of Max’ | 24 november t/m 31 december
  Heet jij Anne of Max? Geniet dan tijdens deze periode dagelijks van een warm drankje. 
 3. Re-usable cup actie | 24 t/m 30 november
  Gedurende deze periode krijgen elke dag de eerste 10 bezoekers een gratis re-usable cup cadeau. Wees er snel bij! Ze openen om 09:00.

 

Coffeecompany | 24 november - 26 november

 1. Feestelijke opening | 24 november (16:00-20:00)
  Feestelijke opening met DJ SEKAN! Coffeecompany trakteert de hele dag (09:00 - 20:00) op gratis koffie/thee & hot choco!
 2. Koffieproeverijen | 25 november (12:00 – 16:00)
  Doe mee aan een superleuke koffieproeverij, onder leiding van Coffeecompany's hoofdbrander: Jonatan. Open inloop.
 3. Food market/kraampje | 26 november (11:00 - 16:00) 
  Coffeecompany trakteert! Kom de handgemaakte lekkernijen van onze trouwe partner American Baking Company proeven.

 

Gianotten Mutsaers | 27 november

Signeersessie van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn.

We kennen Chantal Claassen van haar debuutroman Flessenpost. Begin november verscheen haar derde roman “De wensenwinkel”, een winterse feelgoodroman die zij samen met auteur Saskia M.N. Oudshoorn schreef. Zondag 27 november signeren zij hun nieuwste boek van 15.00 en 16.00 bij Gianotten Mutsaers! 

 

Guts & Gusto | 3 & 4 december

De eerste 150 bezoekers ontvangen dit hele weekend een goedgevulde goodiebag. You want this! Op de eerste openingsdag (zaterdag 3 december) zal DJ Nena je tijdens het shoppen lekkere deuntjes draaien! πŸ•Ί

 • Zaterdag 3 december | 09:30 - 18:00
 • Zondag 4 december | 12:00 - 17:00

 

Fat Phill's Diner | 23 - 27 november

Donderdag opening night tussen 16.00 en 21.00 uur met onder andere...

 • Een DJ! 🎢
 • Mini-hamburgers worden uitgedeeld tussen 16.00 en 17.00
 • Een gratis polaroidfoto om jouw mooie avond vast te leggen 
 • 20% korting op je gehele bestelling!*

Kun je niet bij de opening night zijn? Gelukkig is het bij Fat Phill's ook op vrijdag, zaterdag en zondag Happy Hour van 16.00 en 17.00 met een hostess die mini-hamburgers uitdeelt!

Als kers op de taart maakt elke klant kans op een giftvoucher ter waarde van €100. Lever tijdens een van deze dagen je bonnetje (inclusief telefoonnummer en naam) in en wie weet geniet jij binnenkort nog een keertje van een overheerlijk diner!

* Vraag naar de actievoorwaarden in het restaurant

 

Frites Affairs | 24 – 27 november

 • Win een jaar lang gratis friet! πŸŸ
  Schrijf je in op de nieuwsbrief vóór onze openingsdatum (24 november 2022) en maak direct kans op een jaar gratis friet! Inschrijven kan via: www.fritesaffairs.com/tilburg-nieuwsbrief/
 • Uitdeelactie van de lekkerste frietjes van Tilburg! Kom ze tussen 24 en 27 november proeven tijdens de opening.

 

 

Nelson | vanaf 25 november

Op vrijdagochtend 25 november opent Nelson Schoenen. Profiteer van tot 40% Black Friday korting op veel mooie merken!

 

Strada winactie! | 24 - 26 november

 • Welkom Strada! Binnenkort opent dit heerlijke pizzatentje haar deuren in het kersverse gedeelte van Tilburg, op Frederikstraat 57. Wil jij kans maken op een pizzadate voor tweeπŸ• Schrijf je dan nu in voor hun nieuwsbrief. Elke week kiezen ze 10 winnaars! Dat smaakt naar meer, toch?
 • Uitdeelactie van de lekkerste Pizza al Taglio! Proef de lekkerste pizza's van Tilburg tijdens de opening. 

 

* Deze lijst wordt constant aangevuld!

Button Grand Opening

 

Nieuwe winkels

 

Lees meer
Event: Opening nieuwe winkel Gianotten Mutsaers

Event: Opening nieuwe winkel Gianotten Mutsaers

1 februari 2020 - 2 februari 2020

Het moment is bijna daar! Boekwinkel Gianotten Musaers gaat, na 11 maanden in de pop-up winkel te zijn gevestigd, weer over naar de oude locatie. Je hebt nog tot zondag 26 januari 17.00 uur om afscheid te nemen van de pop-up winkel. Vanwege de verhuizing is de huidige winkel van 27 tot en met 31 januari gesloten. Maar niet getreurd: zaterdag 1 februari wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend!

Feestweekend 1 & 2 februari

Kom je het feestje ook mee vieren? De opening van de nieuwe winkel wordt feestelijk gevierd met een bomvol programma aan lezingen, interviews, demonstraties, muziek en een groot kinderevent op zondag. Alle activiteiten zijn gratis en de entree is vrij. Er zijn maar liefst 9 evenementen in 2 dagen, waaronder een interview met Herman Koch, een lezing van Thera Coppens, muziek van Suzanne Brok, 't Verrukkelijke Kinderbakboek van Mark en Rutger. Bovendien sluit niemand minder dan Ronald Giphart zondag af met een interview! Ben je ook benieuwd naar alle leuke acties en activiteiten? Neem dan snel een kijkje op de website van Gianotten Mutsaers!

Kinderboekenlunch

Zondag staat in het teken van de kids! De kinderboekenlunch is gratis maar er zijn maar 50 kaarten beschikbaar. De doelgroep is 4 tot 10 jarigen. Wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar paulien@gianottenmutsaers.nl met een foto van jezelf en je favoriete leesboek. Als je onherkenbaar op de foto wil is dit natuurlijk ook goed! Graag wel even je naam vermelden.

Werk aan de winkel

Vanaf maandag 27 januari sluit de pop-up winkel van Gianotten Mutsaers gedurende 5 dagen. Er is namelijk genoeg te doen! Ze starten met alle boeken inpakken en op de nieuwe plaats uitpakken. Gianotten is daarom gesloten tot en met vrijdag 31 januari. Ook al zijn de plaats en de medewerkers hetzelfde, Gianotten gaat voor een nieuwe stijl! Het pand, de inrichting en de huisstijl van de boekwinkel zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde interieur blijft nog even een verrassing. Kom dus zeker kijken op 1 zaterdag of zondag 2 februari!

De Emmapassage

De Emmapassage is nog volop in verbouwing, maar de eerste fase van de vernieuwde Emmapassage is vanaf 1 februari 2020 open. Tijdens het openingsweekend van Gianotten Mutsaers wordt tevens het eerste deel van de vernieuwde Emmapassage aan de buitenzijde voor iedereen onthuld. Ook zo benieuwd? Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Lees meer